iceandfire.blogg.se

Burned and frozen.

One year

Kategori: Övrigt

Del 1
Wow. Bara wow. För exakt ett år sedan den 28 oktober 2012 skapade jag bloggen www.iceandfire.blogg.se i hopp om att skapa en trevlig liten bokblogg som kanske skulle hålla i en månad eller två. Wow. Bara wow. Jag trodde aldrig, ALDRIG någonsin att jag skulle lyckas hålla den såhär pass länge med relativt god uppdatering (ja, ja jag har inte bloggar på 24 år men mer om det sen!). Jag är så otroligt glad och stolt över mig själv och jag har verkligen utvecklats under den här tiden både som läsare, skribent och person. Jag har skrivit argsinta, glada, uppmuntrande, knäppa och galna inlägg om det mesta rörande kultur och det har verkligen varit en underbar upplevelse. 

Del 2
Fakta: Jag har inte uppdaterat på typ en evighet. 
Anledning: Gymnasiet visade sig vara det bästa som finns
Så låt mig förklara. Jag hade höga förväntningar när jag började ettan och i princip alla blev sanning och lite till. Jag mår så jävla bra att det finns inte. Jag kan vara mig själv på ett helt annat sätt än tidigare. Det var inte så att jag trivdes dåligt med mina gamla kompisar men vi var så olika och det kändes aldrig som jag riktigt fick ut något av dem. Nu har jag fått en massor av nya kompisar som är helt fantastiska och jag har så himla kul. De vill också sitta och ha timlånga diskussioner om livet, universum och allting och för första gången på hur länge som helst kan jag prata med mina egna ord utan att behöva tänka på att verka konstig eller att någon inte skulle förstå. 

Så, jag trivs och jag umgås med gamla och nya vänner som jag faktiskt tycker om. Men en baksida med gymnasiet är att det slukar min tid. Jag är med i en jäkla massor av föreningar och skit och tempot går mycket fortare framåt än tidigare vilket gör att stor del av min tid går åt till skolan. När jag väl är ledig har jag inte riktigt prioriterat bloggen (sad I know, men Orange is the new black har tagit mig i sina händer, bara ett avsnitt kvar DÖR!). Jag har faktiskt hunnit med lite läsning så jag känner mig ändå rätt produktiv men om det inte blir så många inlägg hela tiden så förstår ni varför. Tror att många kan relatera till det och förstå
:)

Del 3
Höstlovet har infunnit sig och jag sitter i vårt släkthusgrej utanför Kalmar och försöker att inte dö av stormen. Ok, så farligt är det inte än men det regnar och blåser rejält så vi får se hur kvällen utartar sig! Imorgon drar vi hemåt men sen ska jag bort igen på onsdag för en tripp till lite släkt i Skåne och så en tur till Danmark. Trevligt, trevligt hoppas jag på. Höstlovet kunde verkligen inte har 
kommit lägligare, jag jag varit sjukt trött den senaste veckan! Ikväll blir det stormmys och förhoppningsvis lite mer läsning av De två tornen som är min tillfälliga läsning.

Del 4
Woho, bloggen fyller 1 år!!! Jag var inte direkt beredd på att hamna i Kalmar så saker och ting får bli lite som de blir. Jag hade tänkt att göra någon kul video eller något men ja, nu sitter man här och skriver på sin lilla iPhone. That's life. Istället bjuder jag på.... wait for it..., Wait for it.... EN FRÅGESTUND!!!!! Okej, kanske inte det mest exciting som finns men ja, nu har den här bloggen excisterat i ett år och det är hög tid att ni får ställa lite frågor om ni vill. Ni får ställa allt i mellan 0 och 366368 frågor om VAD SOM HELST så ska jag försöka svara så gott jag kan. Det kan vara om läsning, film, personlig skit, enhörningar, fotosyntes eller vad du nu vill veta! Frågestunden stänger på måndag nästa vecka!

Skriv lite roliga, tråkiga eller knäppa frågor och ha en riktigt bra kväll. Blås inte iväg för mycket (fy fan vad det blåser här nu!!!) Grattis iceandfire 1 år!!!!

Kommentarer

 • Anna säger:

  GRATTIS TILL DIN BLOGG! :D

  Svar: Taaack! :D
  Ebba

  2013-10-28 | 20:45:07
  Bloggadress: http://bookshelf.blogg.se
 • Anna - Boktycke säger:

  Grattis i efterskott!

  Svar: Tack! :D
  Ebba

  2013-10-29 | 08:41:41
  Bloggadress: http://boktycke.wordpress.com
 • Becca säger:

  Varför startade du en blogg?
  Vilken är din favoritbok? (OBS: BARA EN!! *evil*)
  Vilken är din favoritbokblogg?
  Favoritbokvloggare?
  Favorityoutubekonto?
  Allmänt awesome annan blogg?
  Varför så obsessed med enhörningar?
  Vilken författare skulle du vilja spendera en eftermiddag med I Paris?
  Vilken film ska du se härnäst på bio?
  Vilken film såg du senast och vad tyckte du om den?
  Favoritfilm? (you know the rules, bara en)
  Vad gav du din blogg I födelsedagspresent?
  och sist men inte minst...
  Vilken bok var den första du läste? (seriöst läste)
  :D

  2013-11-01 | 15:36:28

Kommentera inlägget här: