iceandfire.blogg.se

Burned and frozen.

Ny platform, nya tag

Kategori: Övrigt

Hello! Jag har länge känt att den här bloggen inte riktigt får sin tid och att saker och ting inte riktigt funkar som de ska. Jag har inte tid och det kommer saker i mellan konstant vilket varken är kul för mig eller mina läsaren. För att göra saker och ting lite lättare och lite roligare för mig själv har jag beslutat mig för att låta den här bloggen vila och istället skriva på en Tumblr. Sidan heter readingwiththestars och kommer vara ungefär som den här, fast jag kommer att skriva på engelska och kanske göra lite annan typ av inlägg. Det här är helt enkelt av tidsskäl men också att jag föredrar Tumblr som forum för gud, blogg.se är verkligen irriterande.
 
Det går att läsa den nya bloggen även om man själv inte har Tumblr men den går också att följa så ni ser när skriver något nytt. Jag får se vad jag gör med den här gamla bloggen, kanske får jag för mig om en vecka att börja skriva jättemycket, vem vem men just nu så får ni gärna läsa den nya (hitills ligger typ ingenting där men det kommer ;) )
 

Kommentarer

 • Pia säger:

  jag börjar också bli trött på min bloggportal. Jag är ju på devote.se, och där finns det mest (läs: endast) modebloggar. Så portalen är inte direkt byggd för en bokblogg "/ Så jag funderar också på att övergå till tumblr, men vi får se... Jag ska följa din nya tumblr i alla fall :)

  Svar: Aw tack! :)
  Ebba

  2013-11-03 | 21:52:31
  Bloggadress: http://bookrelated.devote.se

Kommentera inlägget här: